INAPOI

Anvelope pentru toate anotimpurile

Anvelopele pentru toate anotimpurile pot fi folosite pentru şofatul pe tot parcursul anului, dar ele nu sunt singura opțiune.

Ce reprezintă anvelopele pentru toate anotimpurile?

Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt anvelope care pot fi folosite atât vara cât și iarna. În Europa, ele sunt în general mai asemănătoare cu anvelopele de iarnă, și mai puțin similare cu anvelopele de vară, în secţiuni cum ar fi frânarea uscată, longevitatea și eficiența consumului de combustibil.

O anvelopă de vară certificată pentru iarnă

Michelin nu oferă anvelope pentru toate anotimpurile, dar a dezvoltat în schimb un alt tip de pneu, care este adaptat în mod specific tuturor tipurilor de condiții meteorologice. Se numește MICHELIN CrossClimate. Este prima anvelopă de vară cu o certificare 3PMSF aprobată (care vine de la 3 Vârfuri de Munte cu Fulgi de Zapadă) pentru iarnă.

Anvelopele Michelin CrossClimate sunt realizate pentru a oferi performanța anvelopelor de vară în condiții călduroase și performanța anvelopelor de iarnă - pentru tracțiune și frânare - în condiții de frig. Este cea mai bună opțiune pentru conducătorii auto care se confruntă cu schimbări bruşte ale vremii și ocazional zăpadă.. Michelin CrossClimate are scoruri de etichetare "B & C" în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, similar cu cele mai multe anvelope de vară (care, în general, vin în categoria B sau C).

Un ultim sfat pentru călătorie

Grație acestei inovații, nu aveți nevoie nici să alternați între anvelopele de vară și de iarnă, și nici sa vă faceți griji cu privire la depozitarea altor seturi de anvelope.

VEDEȚI MAI MULTE SFATURI

Ponturile noastre cu privire la anvelopele de iarnă

Pot folosi anvelopele de iarnă tot anul?
Pot folosi anvelopele de iarnă tot anul?

Poate fi tentant să foloseşti un singur set de anvelope pentru vremea rece pe toată durata anului, dar este oare o soluţie bună?

Citiți mai mult
Diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară
Diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară

Atunci când nu sunteti un specialist, poate fi greu să înțelegeti diferența dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară. Să descoperim cu acest ghid rapid care dintre ele sunt mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Citiți mai mult

Mai multe sfaturi și videoclipuri

Ponturi pentru a vă echipa autovehiculul și a conduce pe timp de iarnă
Toate sfaturile noastre cu privire la iarnă
Ponturi pentru o mai bună folosire a anvelopelor de iarnă
Totul despre anvelopele de iarnă
Iarna mea cu Michelin Fiți în siguranță iarna

GĂSEȘTE ANVELOPA MICHELIN POTRIVITĂ PENTRU MAȘINA MEA

REVENIRE

Site optimizat pentru mobil.

OK Comutati la versiunea desktop