placeholder-image

SFATURI PENTRU SOFERI

CATEGORII DESCOPERITI & TRIMITETI

Gama de anvelope de iarna Michelin.

Gama de anvelope de iarna Michelin.

Anvelope de iarna pentru turisme

Acum puteti descoperi placerea condusului in timpul iernii. Datorita conditiilor severe din timpul iernii, este necesar sa va echipati vehiculul in mod corespunzator. Identificati anvelopa de iarna MICHELIN potrivita pentru vehiculul dvs. Selectati caracteristicile vehiculului dvs. pentru a identifica cele mai bune anvelope sau consultati gama completa de anvelope de iarna.
Atenţie: Echiparea cu anvelope de iarna este obligatorie in anumite tari.

Anvelopa de iarna MICHELIN Alpin

Conduceti in deplina siguranta indiferent de vreme. Conceputa pentru maşini citadine, monovolume şi maşini de familie, MICHELIN Alpin este cea mai economica (1) anvelopa de iarna - randament kilometric cu 35% mai mare fata de media pietei. Revolutionarul Helio compound  (care contine ulei de floarea soarelui) asigura o aderenta optima pe carosabil umed si acoperit cu gheata. Tehnologia Full Active Tread imbunatateste tractiunea, franarea si stabilitatea in cele mai dificile conditii.

Anvelopa de iarna MICHELIN Pilot Alpin

MICHELIN Pilot Alpin este anvelopa de iarna de inalta performanta pentru masini sport. Aceasta anvelopa a fost conceputa si omologata pentru masini sport si pentru cele mai puternice vehicule: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 and M6, Mercedes C-Class, E-Class, AMG E-Class, SL, S-Class, CLS, SLR and Maybach, Porsche Boxster, 911 si Porsche Panamera. Disponibila si in versiunea 'presiune zero' (runflat) pentru BMW serie 3.

Anvelope de iarna pentru 4x4 si SUV

Anvelopa de iarna MICHELIN Latitude Alpin

Aceasta anvelopa 4x4 este conceputa pentru rularea in timpul iernii. MICHELIN Latitude Alpin imbunatateste tractiunea, franarea si stabilitatea in conditii de iarna si este conceputa pentru vehicule polivalente si 4x4.  Pentru stabilitate si aderenta optima, tehnologia Stabiligrip combina doua tipuri diferite de lamele.

 

Anvelopa de iarna MICHELIN Latitude Alpin HP

MICHELIN LATITUDE Alpin HP este anvelopa de iarnă pentru SUV-uri. MICHELIN Latitude Alpin HP este omologata pentru Mercedes GL, ML si R Class, si BMW X5 (in versiunea Zero Pressure, ZP).

Anvelope de iarna pentru utilitare si auto-rulote

Anvelopa de iarna MICHELIN Agilis Alpin

Conceputa pentru camionete si vehicule utilitare, MICHELIN Agilis Alpin este anvelopa care asigura performante optime in timpul iernii. Datorita tehnologiei Stabiligrip, anvelopa actioneaza ca o 'gheara' care se prinde in zapada.

(1) Avand in vedere longevitatea si eficienta energetica

GASESTE ANVELOPA POTRIVITĂ

REVENIRE

Site optimizat pentru mobil.

OK Comutati la versiunea desktop