Iarna Mea

Oricare ar fi iarna dumneavoastră,
Michelin vă este alături.

placeholder-image

Ce tip de anvelope pentru ce tip de iarnă?

Dacă conduceţi doar ocazional în condiţii de iarnă, precum zăpadă sau gheaţă, anvelopele MICHELIN CrossClimate sunt făcute pentru dumneavoastră.

Dacă vă confruntaţi mai des cu condiţii meteo mai dure, gama de anvelope MICHELIN Alpin vă va duce unde vreţi să ajungeţi, în siguranţă.

Cum va fi iarna dumneavoastră?

Cu soare, ploaie şi poate zăpadă?

Cu soare, ploaie şi poate zăpadă?

Gama MICHELIN CrossClimate.

Soluţia dumneavoastră pentru toate condiţiile meteorologice.

Cu zăpadă şi gheaţă?

Cu zăpadă şi gheaţă?

Gama MICHELIN Alpin.

Soluţia de a face faţă celor mai dure condiţii.

Iubesc sezonul de iarnă cu anvelopele

MICHELIN CrossClimate

Cristian vorbind despre anvelopele MICHELIN CrossClimate.

01/22/2017

Masina franeaza bine, sta bine pe curbe, zgomot redus, economie de carburant. Am simtit masina la fel de sigura si pe uscat si pe umed si pe vreme calda si in conditii de iarna. Anvelopele CrossClimate chiar par ca se comporta asa cum sunt promovate. Am avut si Energy Saver si Pilot Sport, dar am optat pentru Cross Climate pentru ca e nou (ca si concept) si cred ca la 230.000 km si 12 ani masina nu mai merita sa investesc in doua seturi de cauciucuri de vara si de iarna.

Află mai multe

Adrian vorbind despre anvelopele MICHELIN CrossClimate

27/04/2016

Am parcurs cu ele 13000 km si am mers prin toate anotimpurile. Vara la temperaturi ridicate se comporta bine, iarna pe zapada la fel de bine. Pe ploaie si mazga au rulat fara probleme. Fie vara sau iarna eu nu am observat nicio diferenta intre anvelopele CrossClimate si cele dedicate de vara sau de iarna. Le-am montate pe o Skoda Octavia si ma bucur ca m-am lasat convins de publicitatea facuta. Pentru mine care sunt un om comod si nu am nici mult spatiu de depozitare prin casa sunt perfecte!

Află mai multe

Ei au trecut prin ierni fără limită cu

MICHELIN Alpin.

Andrei vorbind despre anvelopele MICHELIN Alpin5

02/27/2016

Este foarte plăcut să te bucuri de un confort optim de conducere, pe care il poţi obține datorită acestor anvelope care dau masinii tale o aderență excelentă pe drum cu suprafețe uscate și umede. În plus, abia daca fac zgomot.

Află mai multe

Lucian vorbind despre anvelopele MICHELIN Alpin 5

01/30/2017

Cu toate ca a fost o iarna cu putina zapada, senzatia de siguranta oferita de aceste anvelope este incredibila. Am mers cu ele si pe un drum nedezapezit cu un strat de 10-15 cm de zapada si n-am avut probleme. Te simti in siguranta si atunci cand franezi, distanta de franare fiind relativ mica.

Află mai multe

Gama de anvelope MICHELIN certificate
pentru iarnă

Descoperiţi toate anvelopele de iarnă

Sfaturile pentru iarnă ale lui Bibendum

Diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară
Diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară

Atunci când nu sunteti un specialist, poate fi greu să înţelegeţi diferența dintre anvelopele de iarnă sau cele de vară. Să descoperim cu acest ghid rapid care este cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastră.

Citiţi mai multe
Ce presiune să puneți în anvelopele de iarnă?
Ce presiune să puneți în anvelopele de iarnă?

Presiunea anvelopelor este o componentă foarte importantă a siguranței unei mașini. Citiţi mai departe pentru a descoperi cum să setați presiunea corectă pentru anvelopele de iarnă.

Citiţi mai multe
Cum se depozitează anvelopele de iarnă?
Cum se depozitează anvelopele de iarnă?

Depozitarea corectă a anvelopelor de iarnă este importanta pentru a evita deteriorarea acestora. Iată câteva sfaturi din cele mai bune practici pentru depozitarea anvelopelor de iarnă.

Citiţi mai multe
Care este legislația anvelopelor de iarnă în România?
Care este legislația anvelopelor de iarnă în România?

În Europa, fiecare țară are cerințe legale specifice în ceea ce privește utilizarea anvelopelor de iarnă. Anvelopele de iarnă nu sunt necesare în mod legal în Regatul Unit.

Citiţi mai multe

Mai multe sfaturi şi videoclipuri

GĂSEȘTE ANVELOPA MICHELIN POTRIVITĂ PENTRU MAȘINA MEA

* Media opiniilor consumatorilor cu privire la gama de anvelope MICHELIN Alpin si MICHELIN CrossClimate, publicată la data de 09/03/2016 pe toate site-urile europene Michelin (informații agregate și colectate pe site-ul: www.michelin.co.uk și certificate de executor).

Site optimizat pentru mobil.

OK Comutati la versiunea desktop